Hercules P13 (2011) 2023-2024
P13 (2011)Julkaistu: 20.12.2023 21.16

Hercules P13 (2011) 2023-2024

Hercules Juniorit Ry on perustettu yhteistyössä toimivien kasvattajaseurojen kanssa seurayhteisön johtavaksi ja pelaajia kilpa- ja huippujalkapalloon kehittäväksi seuraksi. Hercules Junioreiden tarkoitus on edistää nuorten pohjoissuomalaisten kilpapelaajien kehittymistä kansalliselle huipputasolle. Toimintaperiaatteena on järjestää mahdollisimman edistyksellinen toimintaympäristö, jossa olosuhteiden, seurahallinnon, toimintakulttuurin ja tärkeimpänä valmennuksen laatu on tavoitteiden edellyttämällä tasolla tukitoimintoineen. Hercules Juniorit on tässä yhteisössä se seura, johon pyritään keskittämään paras valmennusosaaminen ja kehityshaluisimmat pelaajat. Perustamisvaiheessa Hercules Junioreiden yhteistyöseuroja ovat olleet Ajax-Sarkkiranta, Tervarit Juniorit ja Haukiputaan Pallo. Hercules Juniorit on avoin myös uusille seurayhteistyökumppanuuksille.

Visio: Pelaajakehityksen edelläkävijä Suomen parhaassa seurayhteisössä

Missio: Tarjota tosissaan pelaaville nuorille tavoitteellinen seuraympäristö ja edellytykset kehittyä huippupelaajaksi.

Arvot:

  • Yhteisöllisyys – seurassa ja sen joukkueissa on hyvä ilmapiiri. Meillä viihtyvät niin pelaajat kuin valmentajat. Seuran jäsenet tervehtivät toisiaan. Teemme yhteistyötä seurayhteisön sekä alueen muiden seurojen kanssa.
  • Luottamus – Toimintamme on läpinäkyvää. Se mikä luvataan, pidetään.
  • Omistautuneisuus – Valmentajat, pelaajat ja sidosryhmät sitoutuvat toimintaan ja ovat mukana täysillä.
  • Kehittyminen – Harjoittelemme ja pelaamme tavoitteellisesti. Valmentajat haluavat kehittää itseään.

Hercules P13 (2011) karsii pääsystä Liiga Pohjoiseen. Joukkueessa on 27 motivoitunutta pelaajaa. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Juuso Madetoja (UEFA B/UEFA youth B). Lisäksi joukkueen valmennuksessa toimivat Joni Patala (UEFA C), Antti-Juhani Koirikivi (UEFA C), Antti Kiviniemi (fysiikkavalmennus, UEFA B), Juhana Mäkelä (maalivahtivalmennus, UEFA gk B) ja Arttu Kauppinen (maalivahtivalmennus, UEFA B ja UEFA gk C). Joukkueen valmennuksen tukihlönä toimii valmennuspäällikkö Juuso Madetoja (UEFA B/UEFA youth B). Seuran urheilutoimea johtaa yhteistyöseurojen valmennuspäälliköistä koostuva Urheilutoimenjohtokunta. Ammattivalmentajien ja seudun parhaiden olosuhteiden lisänä toimiva sekä psyykkinen että fyysinen valmennus sisältää ravinto- ja elämäntapakoulutukset, harjoitteluohjelmat, yksilöhaastattelut sekä fysiikkatestauksen. Tavoitteena on kentällä tehtävän pelaajakehityksen lisäksi tarjota myös perheille tuki urheilijan kasvattamiseen. Pelaajalle ja perheelle suunnattua pelaajan uraohjausta ja neuvontaa järjestetään, kun se tulee nuorelle ajankohtaiseksi.Joukkue harjoittelee talvikaudella 2023-2024 seuraavasti:

Ma Ojan Rauta Areena 16.00-18.00

Ke Ojan Rauta Areena 16.45-18.45

Pe Heinäpään jalkapallohalli 7.00-8.15

Pe Ojan Rauta Areena 16.45-18.45Seuran kausimaksut ja niiden kattamat toiminnot ja periaatteet on kuvattu täällä: https://www.herculesjuniorit.fi/seura/3356/maksut

Lisätietoja joukkueen toiminnasta joukkueenjohtajalta: Samuel Vaneeckhout, samuelvaneeckhout@gmail.com, 0407438849 ja Kari Kantala, kari.kantala@elokuvateatteristar.com

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa (tulossa)!

IGHercules Juniorit ry

Y-tunnus: 3386023-4

Isokatu 56, 90100 Oulu

p. 050 3219980

toimisto(at)herculesjuniorit.fi


HERCULES JUNIORIT - Pelaajakehityksen edelläkävijä parhaassa seurayhteisössä