Hercules T14 (2010) 2023-2024
T14 (2010)Julkaistu: 18.09.2023 12.56

Hercules T14 (2010) 2023-2024

Hercules Juniorit Ry on perustettu yhteistyössä toimivien kasvattajaseurojen kanssa seurayhteisön johtavaksi ja pelaajia kilpa- ja huippujalkapalloon kehittäväksi seuraksi. Hercules Junioreiden tarkoitus on edistää nuorten pohjoissuomalaisten kilpapelaajien kehittymistä kansalliselle huipputasolle. Toimintaperiaatteena on järjestää mahdollisimman edistyksellinen toimintaympäristö, jossa olosuhteiden, seurahallinnon, toimintakulttuurin ja tärkeimpänä valmennuksen laatu on tavoitteiden edellyttämällä tasolla tukitoimintoineen. Hercules Juniorit on tässä yhteisössä se seura, johon pyritään keskittämään paras valmennusosaaminen ja kehityshaluisimmat pelaajat. Perustamisvaiheessa Hercules Junioreiden yhteistyöseuroja ovat olleet Ajax-Sarkkiranta, Tervarit Juniorit ja Haukiputaan Pallo. Myöhemmässä vaiheessa seurayhteisöön ovat liittyneet FC Raahe ja Limingan Pallokarhut.

Visio: Pelaajakehityksen edelläkävijä Suomen parhaassa seurayhteisössä

Missio: Tarjota tosissaan pelaaville nuorille tavoitteellinen seuraympäristö ja edellytykset kehittyä huippupelaajaksi

Arvot:

  • Yhteisöllisyys - Seurassa ja sen joukkueissa on hyvä ilmapiiri. Meillä viihtyvät niin pelaajat kuin valmentajat. Seuran jäsenet tervehtivät toisiaan. Teemme yhteistyötä seurayhteisön sekä alueen muiden seurojen kanssa.
  • Luottamus - Toimintamme on läpinäkyvää. Se mikä luvataan, pidetään.
  • Omistuneisuus - Valmentajat, pelaajat ja sidosryhmät sitoutuvat toimintaan ja ovat mukana täysillä.
  • Kehittyminen - Harjoittelemme ja pelaamme tavoitteellisesti. Valmentajat haluavat kehittää itseään.


Hercules T14 (2010)

T14 joukkue muodostuu tällä hetkellä noin 20 tytöstä. Pelaajia osallistuu Hercules -lisenssipelaajien lisäksi yhteistoimintajoukkueista Ajax Sarkkirannasta, FC Raahesta ja Haapajärven Kiiloista, sekä kaksoisedustuspelaaja LaFK:sta Kiimingistä. Joukkueen taustaryhmän muodostaa vastuuvalmentaja Petri Turunen (UEFA C), maalivahtivalmentaja Jani Luukkonen (UEFA GK A), fysiikkavalmentaja Olli-Pekka Leppilahti, 2 valmentajaa, ikäluokkavastaava (valmennuksen tuki) Ilkka Marttila (UEFA Pro), joukkueenjohtaja sekä rahastonhoitaja. Huollosta huolehtii puolenkymmentä huoltajaa. Tietysti vanhempien tuki taustalla on harrastamisen erittäin tärkeää.

Pelaamme kaudella 2024 Palloliiton sarjoista T14 Liiga Pohjoista (Oulu - Vaasa - Jyväskylä - Kuopio) ja T14 Helmariliigaa. Helmariliigan Pohjoisen alueen karsinnoista joukkue saavutti paikan kierrokselle 3 Eerikkilään elokuun alussa. Harjoituspelejä pelaamme talvikaudella kuukausittain.

Seuran urheilutoimea johtaa yhteistyöseurojen valmennuspäälliköistä koostuva Urheilutoimenjohtokunta. Ammattivalmentajien ja seudun parhaiden olosuhteiden lisänä toimiva sekä psyykkinen että fyysinen valmennus sisältää ravinto- ja elämäntapakoulutukset, harjoitteluohjelmat, yksilöhaastattelut sekä fysiikkatestauksen. Tavoitteena on kentällä tehtävän pelaajakehityksen lisäksi tarjota myös perheille tuki urheilijan kasvattamiseen. Pelaajalle ja perheelle suunnattua pelaajan uraohjausta ja neuvontaa järjestetään, kun se tulee nuorelle ajankohtaiseksi.

Seuraa joukkuettamme Instagramista @hercules_t14

Pelaajia mahtuu vielä joukkueseen, mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä vastuuvalmentaja Petri Turuseen 040-7294934

  • Vastuuvalmentaja: Petri Turunen (UEFA C), petri.turunen@herculesjuniorit.fi
  • Harjoitusajat, Ojan Rauta Areenalla
    • maanantaisin klo 18:30 - 20:40
    • keskiviikkoisin klo 16:00 - 17:45
    • torstaisin klo 18:30 - 20:40
    • perjantaisin klo 15:00 16:30 (omatoimitreeniaika ORAlla)
  • Lisätiedot: joukkeenjohtaja Teemu Kelloniemi, etunimi.sukunimi(a)gmail.com

Seuran kausimaksut ja niiden kattamat toiminnot ja periaatteet on kuvattu täällä: https://herculesjuniorit.fi/seura/3356/maksut

Kaudella 2024 toimintaamme tukemassa:

Levypinta Finland, https://levypinta.fi/

Hautaustoimisto A. Kova, https://www.arvokovaoy.fi/

Sos-Asu Ky, https://sos-asu.com/

Anfra Oy, https://anfra.fi/fi/

Kipparin Pizzeria, https://kipparit.fi/

Liana Tecnhologies, https://www.lianatech.fi/

RMV Hiljanen, https://www.rmvhiljanen.fi/

Hyvinvointihoitola Isla, https://www.hyvinvointihoitolaisla.fi/


Joukkueen uusimmat uutiset

Hercules Juniorit ry

Y-tunnus: 3386023-4

Isokatu 56, 90100 Oulu

p. 050 3219980

toimisto(at)herculesjuniorit.fi


HERCULES JUNIORIT - Pelaajakehityksen edelläkävijä parhaassa seurayhteisössä