Jotta voimme seurassa toimia sen mission, vision ja arvojen mukaisesti, tulee seurassa olla yhtenäinen toimintakulttuuri. Kaikki seuran joukkueet sitoutuvat toimintakulttuurin noudattamiseen ja kehittämiseen. Yksikään joukkue ei voi luoda toimintakulttuurista poikkeavia käytäntöjä. Seuran on aina isompi kuin joukkue, ja joukkue on aina isompi kuin yksittäinen pelaaja tai valmentaja!

Käytännössä toimintakulttuuri luodaan arjen pienillä asioilla. Mikäli toimintakulttuuri on heikko, välittyy se väistämättä kaikkeen muuhunkin toimintaan. Heikosta toimintakulttuurista esimerkkinä voi olla muun muassa se, että valmentaja ei tiedä, ketä pelaajia on tulossa treeneihin. Tällöin suunnittelu vaikeutuu ja suunniteltujen harjoitteiden soveltaminen laskee toiminnan laatua.

Hercules Junioreissa toimintakulttuurin kehittämisestä ovat päävastuussa valmennuspäällikkö ja valmentajat, mutta vastuu sen toteutumisesta on jokaisella pelaajalla, toimihenkilöllä ja vanhemmalla!Hercules-toimintakulttuuri on jaettu kolmeen osaan, joiden lisäksi on ensiarvoisen tärkeää, että Herculesin pelaajat sekä toimihenkilöt käyttäytyvät aina hyviä käytöstapoja noudattaen!

Hercules Juniorit ry

Y-tunnus: 3386023-4

Isokatu 56, 90100 Oulu

p. 050 3219980

toimisto(at)herculesjuniorit.fi


HERCULES JUNIORIT - Pelaajakehityksen edelläkävijä parhaassa seurayhteisössä