Hercules Juniorit hakee vastuuvalmentajaa
Hercules Juniorit ryJulkaistu: 20.06.2024 08.30

Hercules Juniorit hakee vastuuvalmentajaa

Hercules Juniorit on oululainen Hercules-yhteisön johtava seura, joka keskittyy pelaajakehitykseen ja seurayhteisön valmennusosaamisen kehittämiseen. Seurayhteisöön kuuluvat Tervarit Juniorit, Ajax-Sarkkiranta, Haukiputaan Pallo, Limingan Pallokarhut ja FC Raahe. Hercules Junioreiden tarkoitus on edistää nuorten pohjoissuomalaisten kilpapelaajien kehittymistä kansalliselle huipputasolle. Toimintaperiaatteena on järjestää mahdollisimman edistyksellinen toimintaympäristö, jossa olosuhteiden, seurahallinnon, toimintakulttuurin ja tärkeimpänä valmennuksen laatu on tavoitteiden edellyttämällä tasolla tukitoimintoineen. Kaudella 2024-2025 seurassa toimii joukkueet ikäluokissa P13-P17 (2008-2012) ja T14-T18 (2007-2011).

Haemmekin nyt vastuuvalmentajaa vastaamaan ikäluokkajoukkueen valmennusta. Vastuuvalmentajana johdat joukkueen valmennusryhmää sekä vastaat joukkueen ja yksilön harjoittelun ja pelaamisen suunnittelusta ja toteutuksesta seuran arvojen, toimintakulttuurin ja valmennuslinjan mukaisesti. Lisäksi sitoudut seuran valmennuslinjan ja toimintakulttuurin kehittämiseen valmennuspäällikön johtamana sekä toimimaan avustavissa tehtävissä toisessa joukkueessa ja leiritapahtumissa.

Työsuhde on määräaikainen 1.11.2024-31.10.2025 ja sisältää 6 kuukauden koeajan. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Toimenkuvasta ja kohdejoukkueesta on mahdollista sopia tarkemmin työntekijän vahvuuksien mukaan. Viikoittainen kokonaistyöaika 37,5 tuntia.

Vaatimukset:

  • UEFA B tai korkeampi jalkapallon valmentajatutkinto. Liikunta-alan, pedagoginen ja muu liikuntaan ja jalkapalloon liittyvä koulutus katsotaan eduksi.
  • Kokemusta jalkapallovalmennuksesta ja sen organisoinnista
  • Kokemusta lasten/nuorten kanssa toimimisesta
  • Jalkapallon vahvaa lajiosaamista
  • Toimisto-ohjelmistojen (mm. Microsoft Office- ja Google-sovellukset) hallinta ja hyvät viestintätaidot

Odotamme myös:

  • Vahvoja vuorovaikutustaitoja
  • Vastuullisuutta
  • Ratkaisukeskeisyyttä
  • Jatkuvaa oppimista ja kehittymistä
  • Seuran arvoihin ja toimintatapoihin sitoutumista

Hercules Juniorit tarjoaa erinomaisen työyhteisön, jossa asioita tehdään yhdessä ja vastuullisesti työntekijöiden, valmentajien, toimihenkilöiden ja tietysti pelaajien hyvinvoinnista huolehtien. Tulet työskentelemään toiminnanjohtajan, valmennuspäällikön sekä muiden valmentajien ja vapaaehtoisten joukkuetoimijoiden kanssa. Autamme työntekijöitä kehittymään toimessaan. Mikäli koet jalkapallon yksilökeskeisen pelaajakehityksen vahvaksi osaamisalueeksesi ja sinulla on riittävä koulutus ja kokemus jalkapallovalmentamisesta ja sen johtamisesta, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi viimeistään 28.7.2024 osoitteeseen: antti.kiviniemi@herculesjuniorit.fi. Haastatteluun valitut hakijat kutsutaan 1.8.2024 mennessä. Haastattelut tehdään 11.8.2024 mennessä. Valinnasta ilmoitetaan 15.8.2024. Tehtävään valitun tulee esittää lasten/nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Yhteystiedot: Antti Kiviniemi, toiminnanjohtaja antti.kiviniemi@herculesjuniorit.fi p. 050 3219980 Hercules Juniorit ry Isokatu 56 90100 Oulu www.herculesjuniorit.fi


HERCULES JUNIORIT - Pelaajakehityksen edelläkävijä parhaassa seurayhteisössä

YHTEISÖLLISYYS - LUOTTAMUS - OMISTAUTUNEISUUS - KEHITTYMINEN

Hercules Juniorit ry

Y-tunnus: 3386023-4

Isokatu 56, 90100 Oulu

p. 050 3219980

toimisto(at)herculesjuniorit.fi


HERCULES JUNIORIT - Pelaajakehityksen edelläkävijä parhaassa seurayhteisössä